Om KNAD

I KNAD gør vi en kunst ud af, at sprede glæde og skabe gode minder
Vi mener at rigdom bør måles i oplevelser og venner.

KIDS.NOW.ADAYS

I Kids.now.adays, bedre kendt som “KNAD”, elsker vi de små glæder i livet, især de grønne slags, der dufter skønt af kombinationen mellem malt og humle. Derfor er øl naturligvis den absolutte favorit når den står på bytur eller blot en hyggelig aften med vennerne. I KNAD prioriteres fællesskabet ubetinget højest – for hvad er en god historie, hvis man ikke har nogen at dele den med?

HISTORIE
KNAD blev etableret i 2012 af en gruppe drenge, som alle levede udfra ovennævnte værdier om et godt fællesskab, fyldt med værdifulde minder. Drengedrømmen om at konstruere events og sprede god stemning startede altså for længe siden, og vi har igennem årene nydt at planlægge forskellige arrangementer med sjove rekvisitter, tossede konkurrencer og selvopfundne lege. Det siger lidt sig selv at vi derfor også alle er utroligt glade for sport. Det gode vejr har således altid spillet en stor rolle i vores historie, eftersom vi ligesom så mange andre er store fans af en god solskinsrig sommerdag, med en bold i hænderne!

FORMÅL
Vi har længe gået og båret på drømmen om at starte vores eget brand, for  at kunne skabe positiv inflydelse på fester rundt omkring i landet. Vores Shotgun-tool er den essentielle start på dette, men det vi egentlig forsøger at udbyde er immaterielle værdier; f
est og farver, i form af god stemning, hygge i det dejlige sommervejr, med mulighed for at slippe tøjlerne, blot for en kort stund.

KNAD I/S

KNAD I/S er etableret i juni 2020, af 3 drenge. Vi har længe snakket om tilføre noget sjov og ballade til Danmark. Med KNAD’s shotgun tool har vi gjort det lettere og sjovere at bunde øl hurtigst muligt, og imponere dine venner.  I forbindelse med produktudviklingen, har vi netop taget udgangspunkt i disse værdier, med henblik på at sprede dem videre ud i det danske samfund.

Vores hold

Vi er tre gutter, som har kendt hinanden i meget lang tid, derfor har vi også meget de samme tanker omkring hele KNAD. Vi er hårdt arbejdende og vedholdende, elsker gode fester, konkurrencer, sjov og ballade. Lyder måske ikke som en legit combo, men det kan vi love for det er.

Mads Damgaard Andersen

Co-Founder

Johs Christian Rungholm

Co-Founder

Frederik Bach Juulsen

Co-Founder