Om KNAD

I KNAD gør vi en kunst ud af, at sprede glæde og skabe gode minder
Vi mener at rigdom måles i oplevelser og venner, snarere end formue

Kids.now.adays

Vores mission er at gøre hver dag lidt sjovere. At være en del af Kids.now.adays Aka. KNAD betyder at man nyder tilværelsen, hygger sig med venner og bekendte og ikke behøves opføre sig på nogen bestemt måde når man fester og har det sjovt. 

Det er okay at være et kid indimellem.

KNAD I/S

KNAD I/S er etableret i juni 2020 af 3 gutter. Vi har længe snakket om tilføre noget sjov og ballade til Danmark. Med KNAD’s shotgun tool er vi startet ved at gøre det lige det lettere og sjovere at bunde øl hurtigst muligt.

Vi elsker de små glæder i livet, især de grønne slags, der dufter skønt af kombinationen mellem malt og humle. Øl er naturligvis en absolut favorit når den står på bytur med vennerne, og i KNAD prioriteres fællesskabet ubetinget højest – for hvad er en god historie, hvis man ikke har nogen at dele den med.

I forbindelse med produktudviklingen, har vi netop taget udgangspunkt i disse værdier, med henblik på at sprede dem videre ud i samfundet. Livet skal være en fest og i KNAD 

Hvem gør ikke det? Vi ser også mange andre muligheder for at gøre det endnu sjovere at feste end shotgun tools. Men hvad vi virkelig gerne vil ud med er KNAD ånden. Fest og farver, bajere, hygge i det dejlige sommervejr, glemme forpligtelser for en kort stund mens man spiller noget ball oppe på banen. Lad vær med at være alt for uptight og don’t be a dick.

Hvis vi kommer til at se support og glæde omkring vores brand og produkter, vil vi gerne udvide både i form af drikke tools og drinking games, men også uden for alt den druk. Skabe fede måder at være sammen med bois og girls, spil osv. 

Vores vildeste forhåbninger har dog altid været, at lave nogle events. Vi afholder bl.a. selv et årligt Beer olympics, som vi ville elske at dele med folk der vil have en god tid. Konkurrencer og events har altid været en stor del af KNAD, hvor man aftenen før har svært ved at sove fordi man ved hvad den kommende dag bringer af sjov og ballade.

Vores hold

Vi er tre gutter, som har kendt hinanden i meget lang tid, derfor har vi også meget de samme tanker omkring hele KNAD. Vi er hårdt arbejdende og vedholdende, elsker gode fester, konkurrencer, sjov og ballade. Lyder måske ikke som en legit combo, men det kan vi love for det er.

Mads Damgaard Andersen

Co-Founder

Johs Christian Rungholm

Co-Founder

Frederik Bach Juulsen

Co-Founder